• Samenkomst

    Kom ook naar "De Bron" en beleef samen met anderen de samenkomst. Voor jong en oud. 

    Elke zondag vanaf 10:00 uur (start zingen vananaf 09:45)

Dagelijks woord

  • De wet is door Mozes gegeven, maar goedheid en waarheid zijn met Jezus Christus gekomen. Niemand heeft ooit God gezien, maar de enige Zoon, die zelf God is, die aan het hart van de Vader rust, heeft hem doen kennen. -- Johannes 1:17-18

Lezingen

on zaterdag, 02 juli 2016.

In "de Bron" worden diverse Bijbelstudies gehouden voor verschillende doelgroepen. Voor datum en tijden kijk in de agenda.
U kunt ook kontact opnemen met H.J. Rozendom voor nadere informatiee
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Zondagavond lezingen

Jezus onderwees zijn discipelen ook over de toekomst, zo is het ook voor nuttig om te verstaan in welke tijd we leven en te herkennen wat er gebeurt. Dat we in de eindtijd leven is helder en wat er nu gebeurt in de wereld daar hoeven we niet bang voor te zijn, het moet ons versterken dat Gods woord waar is en ons waakzaam houden.

 

 

 

Onder het hoofdthema “Is de eindtijd al zichtbaar” heeft br. Wim Zwitser dit najaar al 3 lezingen gegeven.

Voor 2018 staan er nog 3 avonden als vervolg hierop gepland.

De avonden zijn voor een ieder toegankelijk, br. Wim kan het op een heel helder manier met behulp van een presentatie uitleggen. Er is alle gelegenheid tot vragen stellen, na de dienst of per mail.

De boeken Daniël en Openbaring vertellen nogal wat over de eindtijd, en vooral over de personen/machten die dan een belangrijke rol gaan vervullen.

Voor sommige van die machten worden wij nu al gewaarschuwd. Dan is het van belang om te weten om wie het gaat en waarop we moeten letten. De meeste machten zijn erop uit om zoveel mogelijk op aarde in bezit te nemen. Mensenlevens zijn daarbij niet van belang.

Toch heeft géén van deze machten het laatste woord. Dat is weggelegd voor de 'Koning der koningen en Heer der heren'. Dat is niemand anders dan de Heer Jezus, de Christus, de beloofde Messias van Zijn volk Israël. Tijdens Zijn regering zal niet alleen Israël, maar de hele mensheid gezegend worden.

 

 

De avonden en de onderwerpen zijn:

21-Januari: Wat is het grote Babylon?
Volgens het boek Openbaring zal God in de eindtijd het grote Babylon oordelen. Het lijkt erop dat de hele wereld dan in diepe rouw gedompeld zal worden. Is hiervan nu al iets te zien?

25 Februari: Wie is de antichrist?
Er zijn in het verleden nogal wat wereldleiders betiteld als de antichrist. En dat gaat nog steeds door. Wat zegt de Bijbel eigenlijk van deze persoon?

25 Maart: De wederkomst van Christus
De Heer Jezus heeft meer dan eens nadrukkelijk beloofd dat Hij terugkomt, heel gauw zelfs! Toch wachten we daar nu inmiddels zo'n 2000 jaar op. Hoe lang moeten we nog wachten? Of zijn er signalen die wijzen op Zijn spoedige komst?

Start om 19:00h en eind rond 20:30h.

Live luisteren

U kunt de dienst live volgen op:

kerkdienstgemist groot

www.kerkdienstgemist.nl

Neem contact op

Wil je meer weten over onze kerk, activiteiten, geloofszaken? We staan je graag te woord. Bel gerust naar onze voorzitter Richard Steunenberg,
T:06-10370849 of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Baptistengemeente "De Bron"
Adriaen Brouwerstraat 2
7606 AM Almelo
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.