slider 8

Geven 2022

 

Wij geloven in een God die rijkelijk geeft en ons uitdaagt om ook rijkelijk uit te delen van wat we hebben. Daarom hebben we ervoor gekozen om de collectes in onze gemeente weg te geven aan een goed doel.

Hieronder zie je de goede doelen voor 2022:

Christenen voor Israel - januari en februari
Stichting Trud (Jan van der Klis) - maart en april
Boek en Hart - mei en juni
Arabische Christenen - juli en augustus
Nusfalau - september en oktober
Huis van Lydia - november en december
Wycliffe bijbelvertalers - vakantieoffer
Stichting Ezra - oogst- en dankdienst

De bijdragen voor deze collectes kunnen worden overgemaakt naar Baptistengemeente de Bron IBAN: NL04 INGB 0000 8222 17 o.v.v. de naam het van goede doel.

Onze gemeente leeft van giften. Zie hier onze begroting. Wil je onze gemeente financieel steunen, dan kan dat natuurlijk ook. Maak een gift over naar Baptistengemeente de Bron IBAN: NL04 INGB 0000 8222 17 o.v.v. gift gemeente.

 

Goede doel juli en augustus 2022: Stichting Nusfalau

Beste broeders & zusters,

In juli & augustus gaat de collecte voor het goede doel naar Nusfalau. Zoals u waarschijnlijk weet trekt de Stichting Nusfalau zich het lot aan van de armsten in Roemenië. Twee christelijke Roma gezinnen hebben hulp nodig in de omgeving van Simleu.

De familie Ciurar met 10 kinderen willen graag hun huis uitbreiden, maar komen niet verder dan de betonnen vloer en bakstenen. Ze hebben nog aan van alles behoefte om de nodige uitbreiding bewoonbaar te maken.
De familie Mezei-Varga met 5 kinderen (waarvan 1 sponsorkind, Angelo-Ro) wonen in een ‘woning’ van 2 kleine kamers, zonder badkamer en toilet. De man is daarmee begonnen aan die voorziening, maar heeft geen budget om verder te gaan met de klus. Zij kunnen uw bijdrage goed gebruiken.
Zij hopen op uw gebed en gift en wij bevelen die van harte aan.

Hartelijke groet en God’s zegen,
Stichting Nusfalau

www.nusfalau.nl

Uw gift kan overgemaakt worden naar: NL04 INGB 0000 8222 17 t.n.v. Baptistengemeente de Bron Almelo / onder vermelding van Nusfalau